Word vandaag nog lid

Laat, als je enthousiast geworden bent van onze vereniging, in het formulier je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om nader kennis te maken.

Neem contact met ons op!

Stuur een berichtje naar info@dapapeldoorn.nl met al je vragen.
Wij beantwoorden deze dan zo snel mogelijk!

Hallo, Ik ben Niek Westerveld en ik ben 12 jaar, ik zit in groep acht van de basisschool en op dit moment speel ik trompet.

Ik zit op dit moment 3,5 jaar bij DAP. Mijn eerste jaar was ik actief bij de opleiding van DAP en nu al bijna 2,5 jaar trompet bij Jong DAP.

Ik ben lid, omdat ik muziek erg leuk vind en het is super gezellig.

Ik vind dat een ander ook lid moet worden, omdat je veel leert over muziek en dat is goed voor je ontwikkeling, je leert show lopen en omdat het natuurlijk erg gezellig is. Bij de eerste dag krijg je al veel nieuwe vrienden.

“word lid en krijg daarmee wat pit!”

Niek Westerveld

Lid Jong DAP, Showband Jong DAP

Hallo, ik ben Douwe, ik ben 15 jaar en zit nu in 4 havo.

Ik dit op dit moment 3 jaar bij DAP. Mijn eerste halfjaar had ik alleen les en de daaropvolgende 2.5 jaar bij Jong DAP waar ik bass speel.

Ik ben lid, omdat ik het een super gezellige groep vind. Hiervoor zat ik op een individuele sport en miste het contact met mensen. Mijn broer Hielke zat al op DAP en toen dacht: laat ik daar eens naar kijken. En sinds dien ben ik lid van jong DAP.

Een ander moet lid worden, omdat het niet alleen maar gezellig en leuk is, maar je leert er super veel. Je komt op plekken waar je anders niet zou komen, bijvoorbeeld op het hoofdpodium bij de giro.

Meld je vandaag nog aan, wij laten je niet in de koud staan.

Douwe Brouwer

Lid Jong DAP

Hallo, ik ben Renate, ik ben 17 jaar en zit nu in 4 havo.

Op dit moment zit ik al bijna 6 jaar bij DAP. Daar heb ik niet stilgezeten en dat is te zien aan het aantal instrumenten wat ik bespeelt heb. Ik heb 2,5 jaar mallet gespeeld, vervolgens 2 jaar bandleidster waarbij ik de trompet soms ook nog eens pakte. Dit jaar speel ik maar liefst mallet, mello en ik ben ook nog bandleidster.

Ik ben lid, omdat ik al betrokken ben bij DAP sinds dat ik een klein meisje was. Mijn moeder deed veel bij Jong DAP. Ook speelden mijn ooms en tantes mee, waardoor ik veel aanwezig was bij uitvoeringen en dat vond ik erg leuk. Toen ik op een dag bij de repetitie aanwezig was en een aantal leden op de mallet zag spelen dacht ik maar één ding: “Dat wil ik ook!”

Ik vind dat een ander lid moet worden, omdat het erg gezellig is, je hebt veel lol, je muzikaal heel veel leert en je krijgt leuke vrienden erbij.

“het spelen van muziek geeft vrijheid en plezier!”

Renate Buitenhuis

Lid Jong DAP en Show- en Marchingband, Showband Jong DAP en Show- en marchinband